• Brædstrup Skole
  • braedstrupskole@horsens.dk

Projektuge på uni i uge 24 og Maratonmusik

Annette Buch den 16-06-2015
    Hermed tilmeldingsseddel til modersmålsundervisning i  islandsk. Tilmeldingsfristen er den 3. august 2015.
    Såfremt I har elever, der ønsker modersmålsundervisning i andre sprog, kan I henvende jer til laering@horsens.dk att. Tosprogskonsulenten senest den  3. august. Der  skal mindst 12 elever til at der bliver oprettet hold i Horsens.
    Johanne Rikhof
    Afdelingsleder
    Mail: jori@horsens.dk
    Annette Buch den 08-06-2015
    Buskort skoleår 2015-16.
    Vi har fået nyt system til bestilling af buskort således at vi automatisk benytter det sidste nye billede fra skolefoto. De få, der mangler foto har fået direkte besked.
    Hvis dit barn plejer at få buskort og stadig er berettiget skal du ikke foretage dig noget.
    Kontoret giver direkte besked via Intra i nærmeste fremtid til de der ikke længere kan få buskort eller overgår til kun at kunne få vinterbuskort (efterårsferie - påskeferie).
    Det er endnu usikkert hvornår buskortene bliver klar - derfor er det vigtigt at gemme det gamle buskort indtil I får et nyt.
    Annette Buch, sekr.

Øvrige links